06-12-06

Eindelijk!!!

Ik ben eindelijk weer vertrokken...Vandaag gaan lopen in erbarmelijke omstandigheden, veel wind en op de koop toe was er nog eens een echte stortbui...Maar natuurlijk kon dit me eigenlijk allemaal niet veel schelen, het enige waar ik aandacht voor en plezier in had was het lopen...ik voelde nog steeds een heel lichte pijn in de voet die weliswaar verdween naarmate ik de kilometers vorderden...Ik heb ongeveer een 8-tal kilometer gelopen in 46 minuten...ik ben daar best tevreden over want het is weliswaar al weer 12 dagen geleden dat ik nog eens gaan hardlopen ben...Niet dat ik denk dat de conditie zo snel achteruit gaat, alhoewel ik wel gemerkt heb dat mijn hartslag hoger lag tijdens de loop vandaag dan de weken voor mijn blessure (en ik liep nochtans even snel).

 

Ik had nooit gedacht dat lopen zo'n verslaving zou worden. Maar dan een verslaving op een gezonde manier...ik ben dus enorm blij dat ik weer kan lopen want ik miste het al zo hard en dat nog maar na 12 dagen!

19:14 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

knap! heel goed begin terug, oppassen dat je nu niet te snel van stapel loopt ..is de marathon van brussel in mei?..dan doe ik misschien de eemmeerloop, hopelijk heb ik tegen dan een maat of ik moet hem alleen doen...succes verder he
greetz

Gepost door: patrick | 06-12-06

27 mei 2007 De 20 kilometer van Brussel is op 27 mei 2007...hopelijk vind je iemand om dan de eemmeerloop te lopen...ga straks eens kijken waar dat is de eemmeerloop, eigenlijk nog nooit van gehoord...erg eh:s

Gepost door: wim | 06-12-06

hoi nee hoor, das nie erg dat je dat nie weet, ik weet ook nie overal alles maar ik vond de eemmeerloop nu net is interessant om is te doen. alleen de tijdslimiet is er 5 uur en dat haal ik misschien niet alleen. ik ben een trage loper omdat ik niet meer aan mijn snelheid wil werken maar wel aan de uithouding, daarom zoek ik op de wandelkalender de lange wandelingen eruit en loop ze zoveel mogelijk, er is immers geen tijdsdruk daar.
groeten nog en een leuke avond verder:-)

Gepost door: patrick | 06-12-06

De commentaren zijn gesloten.