09-11-06

2 dagen

Dinsdag 7 november 07

Vandaag was het een koude dag om te gaan lopen. Het begon slecht vandaag, moet gaan werken met de bus en het is verschrikkelijk koud...een soort van baaldag vandaag. Maar van het moment dat ik mijn schoenen aantrok om te gaan lopen was alles voorbij. Veiligheidsvestje aan, een soort jasje tegen de wind en dan nog eens mijn versleten schoenen aangetrokken. Het lopen verliep vlot en was super leuk, dit kwam omdat ik gaan lopen ben op wegen zonder licht. Dit is natuurlijk niet zonder gevaar want de auto's zien je niet en die vlammen er maar op los, een geluk dat ik mijn fluoricerende vest aanhad. Na het uurtje hard labeur ben ik dan thuis gekomen en voelde me super. Ik heb weer binnen het uur 10 kilometer kunnen gaan lopen. Wat een zalig gevoel met dat toch geeft.

Woensdag 8 november '06

Het was vandaag pedagogische studiedag op school, dus moesten mijn collega's en ik naar een andere school om daar een halve dag te gaan bijleren, dit was heel leerrijk. Maar ik was er op sommige momenten niet echt bij, ik droomde vaak weg naar de komende wedstrijd binnen 39 dagen...ik kijk er echt nar uit om die te lopen.

Toen ik thuiskwam wou ik me gewoon in de zetel afzetten en er niet meer uitkomen, maar heb dit niet gedaan. Ik ben naar een sportspeciaalzaak geweest en heb er na wikken en wegen een nieuw paar loopschoenen gekocht van het merk asics. (zie foto) Ik ben er heel content van, het zijn goede schoenen, beter dan die ik al had. Ben vandaag dan toch uit mijne luie zetel gekomen en ben dan met mijn broer gaan lopen. We hebben ongeveer 7 km gelopen op 40 minuten tijd.

Ik ben ondertussen ook al 2 kilogram afgevallen...

20:19 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.